FEKKES LANDSCHAPSARCHITECTUUR
LANDSCAPE FOODSCAPE
VOEDSELBOS KREILERWOUD
Naar de cursussen
Naar de ontwerptafels

Landscape Foodscape

Landscape Foodscape is onderdeel van Fekkes Landschapsarchitectuur, speciaal gericht op voedselbossen en eetbare landschappen.

Het eetbare landschap, geheel of grotendeels geïnspireerd op voedselbosbouw, vormt het gereedschap voor een regenererende en voedende stads- en landschapsinrichting. Lees meer…

Drieluik
Met het drieluik landschapsarchitectuur, eetbaar landschap en educatief voedselbos verzorgen we advies, ontwerp, coaching en educatie aan bedrijven, particulieren, stichtingen en overheden.
Lees meer…

Het laatste nieuws
Nieuwsitems
Nieuwsbrieven
Blogs

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek:
tel: 06-424 688 40
e-mail: mail@fekkeslandschap.nl

Jelle Fekkes
Tuin- en landschapsarchitect bnt, voedselbosbouwer

~ scroll voor het hele bericht ~

Kreilerwoud, ecobuurtschap in wording
Geplaatst op 29 december 2018.

Hoe bijzonder is dat: wonen in een ecobuurtschap. In balans met de groene omgeving en met elkaar. Waar mensen elkaar ruimte geven en er voor elkaar zijn. Waar verschillen worden gerespecteerd en belangrijke waarden (groen, diversiteit, samen, open) worden gedeeld. Waar mensen zichzelf ontwikkelen en samen hun leefomgeving duurzaam ontwikkelen.

In het hart van het eetbare landschap van trainings- en coachingscentrum Nan Cuna en voedselbos Kreilerwoud wordt dit werkelijkheid. Gemeente Hollands Kroon biedt ruimte aan drie proeftuinen voor nieuwe woonvormen, en ecobuurtschap Kreilerwoud is er daar een van. In 2018 zijn de eerste bijeenkomsten geweest met belangstellenden, en dit vormingsproces wordt in 2019 voortgezet.

Meer informatie

Terug