FEKKES LANDSCHAPSARCHITECTUUR
LANDSCAPE FOODSCAPE
VOEDSELBOS KREILERWOUD
Naar de cursussen
Naar de ontwerptafels

Landscape Foodscape

Landscape Foodscape is onderdeel van Fekkes Landschapsarchitectuur, speciaal gericht op voedselbossen en eetbare landschappen.

Het eetbare landschap, geheel of grotendeels geïnspireerd op voedselbosbouw, vormt het gereedschap voor een regenererende en voedende stads- en landschapsinrichting. Lees meer…

Drieluik
Met het drieluik landschapsarchitectuur, eetbaar landschap en educatief voedselbos verzorgen we advies, ontwerp, coaching en educatie aan bedrijven, particulieren, stichtingen en overheden.
Lees meer…

Het laatste nieuws
Nieuwsitems
Nieuwsbrieven
Blogs

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek:
tel: 06-424 688 40
e-mail: mail@fekkeslandschap.nl

Jelle Fekkes
Tuin- en landschapsarchitect bnt, voedselbosbouwer

~ scroll voor het hele bericht ~

Houtrak, voedselbos in ontwikkeling
Geplaatst op 19 juli 2018.

Een voedselbos waar we ook dit jaar hard aan werken is Houtrak. Dit bijna 7 ha grote openbare voedselbos tussen Amsterdam, Haarlem en Zaandam is een samenwerkingsproject van Stichting Voedselbosbouw Nederland, Staatsbosbeheer en een lokale werkgroep. Het voedselbos ligt midden in een recreatief landschapspark i.o. waar Staatsbosbeheer het thema 'eetbaar landschap' aan heeft gekoppeld. Het project wordt gesponsord door Greenchoice. Jelle Fekkes maakt met Wouter van Eck het ontwerp en hij zit ook in de lokale werkgroep.

Heb je belangstelling om als vrijwilliger betrokken te zijn bij dit bijzondere project? Stuur dan even een mailtje naar mail@fekkeslandschap.nl. We zetten je dan op de maillijst.
We hebben het idee om begin september een meeting voor deze groep te organiseren.

Kerngroep Houtrak: Martin Kullik, Jelle Fekkes, Friso van Overbeek, Guido Knibbe & Myrna van de Laar

Terug